trap vloer terras natuursteen

Natuursteen voor uw trap, vloer en terras

Een trap in natuursteen of composiet straalt luxe en klasse uit. Natuursteen of composiet zijn duurzaam en tijdloos. Het is een toegevoegde waarde voor elk vastgoed.

Elke trap wordt door Gironi op maat gemaakt volgens de wensen en de noden van de klant. Wij bekleden alle soorten trappen, en dit zowel voor binnen als buiten. Een stevige onderstructuur is hierbij vereist. De materiaalkeuze wordt afgestemd in samenspraak met de klant. Voor het oppervlak van de treden adviseert Gironi een antislip of ruwe afwerking om het gevaar op uitglijden te voorkomen.
Gironi is ook gespecialiseerd in vloeren en terrassen in natuursteen. De diverse steensoorten, uitvoeringsmethoden en formaten zorgen ervoor dat de mogelijkheden oneindig zijn. Opmeting, design en productie zijn in eigen beheer. Voor de plaatsing werken wij samen met zorgvuldig uitgekozen vakmannen.
Voor vloeren en terrassen adviseren we een harde natuursteen zoals onder andere graniet. De sterke voordelen van een granieten vloer zijn zeer slijtvast en makkelijk te onderhouden.
Natuursteen is ideaal om de continuïteit tussen binnen en buiten te behouden. Voor binnen en buiten adviseren we niet dezelfde uitvoeringsmethode. Een ruw oppervlak voor binnen is niet onderhoudsvriendelijk, een glad oppervlak voor buiten kan door de regen gevaarlijk worden. Maar door de oppervlakte anders af te werken kunnen we wel een subtiel contrast creëren. Anderzijds laat natuursteen zich heel goed combineren met andere materialen zoals hout.

Alles
Trappen
Vloeren
Terras
Trappen
Gironi
Vloeren
Gironi
Trappen
Gironi
Vloeren
Gironi
Trappen
Gironi
Vloeren
Gironi
Trappen
Gironi
Vloeren
Gironi
Trappen
Gironi
Vloeren
Gironi
Trappen
Gironi
Trappen
Gironi


Natuurstenen trap vloer terras